Op zondagmiddag is er van alles te beleven zoals het BROK Spektakel, volop muziek en het gezellige buitenterras, 'smiddags wordt de muziek verzorgd door Black Light Drive In Show en Broadway.
De afsluiter van dit weekend Qmusic The Party.

 

13.00 uur :: BROK Spektakel

De BROK, een onlosmakelijk zondag-onderdeel van de Zomerfeesten Rietmolen, gaat met veel enthousiasme een fantastisch spektakel verzorgen voor jong en oud.

Deze middag staat er een ware krachtmeting op het programma waarin alle facetten aan de orde komen: snelheid, kracht, intelligentie, lenigheid en teamwork. De teams, Rietmolense buurten en enkele gastbuurten, worden getrakteerd op een keur aan sport- en spelactiviteiten.

Welk team weet de ludieke, sportieve én ieder jaar weer andere spellen te winnen en scoort zo genoeg punten om met de winst naar huis te gaan?

Kom zondagmiddag naar de Zomerfeesten! Moedig jouw buurt zo goed mogelijk aan. Dit wil je niet missen!. Een middag vol hilariteit, strijdlust en wellicht zelfs een beetje leedvermaak.

 

 

14.00 uur :: Black Light Drive In Show

Black LightBlack Light verzorgt de muziek tijdens het middagprogramma. Zij zijn al jaren onze vaste partner en ook dit jaar zijn ze weer volop aanwezig om de sfeer er in te houden.

 

 

16.00 uur :: Broadway

BroadwayBroadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.

Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning.

Het fantastisch repertoire bestaat uit de nieuwste top-40 hits tot de Golden Oldies die iedereen meezingt. Van de nieuwste hits van Lil’ Kleine tot de meezingers van ABBA, en van de feestnummers van Guus Meeuwis tot de rockclassics van Bon Jovi, alle genre’s komen voorbij.

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Website: Broadway

 

 

20:00 uur :: Qmusic The Party

QmusicQmusic The Party, het leukste feest van Nederland komt naar Rietmolen!. Afgelopen jaar was Qmusic The Party een groot succes, en ook dit jaar komen ze gewoon weer terug!

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest!

Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Deze avond met DJ Menno Barreveld.

4 uur lang non-stop feesten met het populaire radiostation van Nederland.

 

Als de weersomstandigheden het toelaten zal de party buiten op het feestterrein plaatsvinden.

Aanvang 20.00 uur, eindtijd 00.00 uur. De entree is gratis!

Website: Qmusic The Party