Vrijdagmiddag staat het kinderfeest en het bedrijvenuurtje op het programma.
En op deze vrijdagavond een super gezellige muziekavond met Danny Terp, Daredevils en Snollebollekes.

We starten al om 20.00 uur!
Lekker luisteren en een hoop gekkigheid daar staan kun je van op aan.

 

 

13.30 uur :: Kinderfeest

Een gezellige, leuke en actieve kindermiddag voor alle kinderen uit Rietmolen in de basisschoolleeftijd (dus ook als je niet in Rietmolen naar de basisschool gaat).
Graag zien wij jullie allemaal tijdens de kindermiddag in de feesttent.

Wat het programma precies inhoudt blijft een verrassing, tot op de Zomerfeesten.

 

 

18.30 uur :: Bedrijvenuurtje

BedrijvenuurtjeVoor de negende keer wordt op vrijdagmiddag het bedrijvenuurtje georganiseerd, een niet meer weg te denken onderdeel van het zomerfeestenprogramma.

Onder het genot van een hapje, een drankje, muziek en veel gezelligheid kunnen ondernemers uit Rietmolen, met hun medewerkers de week afsluiten.
De middag / avond biedt volop gelegenheid de saamhorigheid met elkaar versterken.

Als afsluiting van het bedrijvenuurtje, een optreden van Danny Terp. Als je dat wilt kun je daarna de feestelijkheden voortzetten bij het avondprogramma!

 

 

20.00 uur :: Danny Terp

Danny TerpDanny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklanschap. De zanger die ontdekt werd door niemand minder dan Arne Jansen is stapelgek op de Nederlandse muziek geworden en geeft zich helemaal met zijn passie en liefde in de artiestenwereld.

Bekende nummer van de populaire zanger zijn 'Zonder jou', 'Jij bent de liefste', 'Un dos tres', 'Bara Bará Bere Berê', 'Stapelgek Op Jou', 'Ik Wil Jou', 'Geef Me Jouw Liefde', 'Mij Krijgen Ze Niet Klein' en 'Voor Mij Ben Jij Speciaal'.

Zijn nieuwe single is 'Het Leven Is Niet Makkelijk'.

Danny Terp laat zich niet klein krijgen en gaat knallen!

Website: Danny Terp

 

 

21.30 uur :: Daredevils en Snollebollekes

De vrijdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. Dit jaar staan de Daredevils en Snollebollekes op het podium. Een avond om niet te missen!

Daredevils

Daredevils - Every party needs its superheroes.

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

Deze hagelnieuwe band is de frisse wind in het hedendaagse coverband circuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief de feesttent omver geblazen gaat worden. Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen.

Wat kun je verwachten?

  • subliem gesmede mash-ups met geniale en verrassende combinaties
  • het beste feest van het jaar, voor alle leeftijden
  • een repertoire dat uitnodigt tot schaamteloos dansen & meezingen
  • een garantie voor de day-after met schorre kelen, katers en vermoeidheidsverschijnselen.

Website: Daredevils

 

 

SnollebollekesSnollebollekes, de beste feest-act van Nederland en de rest van het zonnestelsel.

Wie kent de hit 'Vrouwkes' niet?! De eerste hit van Snollebollekes (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op YouTube).

Talloze hits volgden 'Hoempapa',Lekker Likkie', de singles 'Snollebolleke' en 'Bam Bam (Bam)', 'Alaafrojack' en 'Feestmuts'. De knaller 'Links Rechts' is op elk feest vaste prik.

Voor Das Coen Und Sander Fest maakt hij met het duo van Radio 538 in januari 2018 de single 'Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet'.

Subtiliteit is overbodig, hoempapa met een dikke beat en springen maar! Doe maar lekker maf.

Website: Snollebollekes