14.00 uur :: Kinderfeest

Een gezellige, leuke en actieve kindermiddag voor alle kinderen uit Rietmolen in de basisschoolleeftijd (dus ook als je niet in Rietmolen naar de basisschool gaat).
Graag zien wij jullie allemaal tijdens de kindermiddag in de feesttent.

Wat het programma precies inhoudt blijft een verrassing, tot op de Zomerfeesten.

 

 

17.30 uur :: Bedrijvenuurtje

BedrijvenuurtjeVoor de achtste keer wordt op vrijdagmiddag het bedrijvenuurtje georganiseerd, een niet meer weg te denken onderdeel van het zomerfeestenprogramma.

Onder het genot van een hapje, een drankje, muziek en veel gezelligheid kunnen ondernemers uit Rietmolen, met hun medewerkers de week afsluiten.

De middag / avond biedt volop gelegenheid de saamhorigheid met elkaar versterken.
Als je dat wilt kun je vanaf 21.00 uur de feestelijkheden voortzetten bij het avondprogramma!

 

 

21.00 uur :: Tropical 90's

We hebben ze allemaal, guilty pleasures, maar wat zijn het eigenlijk? De exacte betekenis is: iets waaraan je stiekem genoegen beleeft hoewel je weet dat het eigenlijk niet hoort; stiekeme geneugte; heimelijk pleziertje. 'Foute' liedjes die je keihard meezingt. En waar je je stiekem misschien een klein beetje voor schaamt.
Guilty wordt jouw geluksmoment deze zomerfeesten.

Al jouw stiekeme verlangens worden werkelijkheid en beleef jouw guilty pleasures met The Guilty Six.
In het avondprogramma ook DJ Bart, bekend van vele regionale zomerfeesten.

 

The Quilty SixThe Guilty Six – Nonstop Pleasure in a Glammy Mix!

Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig!

The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche of dat lied waar de volumeknop standaard helemaal open wordt gedraaid.

De band vuurt de ene naar de andere bekende guilty pleasure op je af. Of het nu gaat om nummers uit de jaren ’70 of nummers van nu, The Guilty Six speelt het allemaal. De mannen van The Guilty Six zorgen met hun gekkigheid dat elk feest op zijn kop wordt gezet. Ze zijn pas tevreden als iedereen meeschreeuwt met zijn of haar guilty pleasure. Dus zing ongegeneerd mee met The Backstreetboys, AC/DC, Paul Elstak of One Direction.

Website: The Guilty Six

 

 

DJ BartDJ Bart

De fantastische DJ Bart Eshuis bekend van vele zomerfeesten, met passie voor zomerse hits, krijgt al jaren iedereen op de dansvloer. Laat deze jongen maar schuiven. Hij weet namelijk wel hoe je een feestje viert!