Programma

Programma

Op deze pagina vind je het meeste actuele programma van Zomerfeesten Rietmolen. De komende tijd maken we het volledige programma bekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe programma? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram! Daar zullen we in aanloop naar Zomerfeesten Rietmolen 2023 het nieuwe programma bekend maken! Tot dan!

donderdag 13 juli 2023

19:30

-

22:30

BROK: BuurtBattle!

Maak je klaar voor de ultieme BROK BuurtBattle, een gloednieuw onderdeel van de Zomerfeesten Rietmolen waarin de buurten uit Rietmolen* de kans krijgen om hun verborgen talenten te onthullen! Iedere buurt heeft de vrijheid om te kiezen met welke spectaculaire act ze willen deelnemen. Of het nu een uitgebreide gezamenlijke act is met de hele buurt, een individueel optreden vol dans en spektakel, of zelfs een verrassend simpele vlooienact, alles is mogelijk!

*De BuurtBattle is uitsluitend bedoeld voor Rietmolense buurtschappen.

Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

22:30

Vrienden van Rietmolen Live!

Wegens het ongekende succes van de afgelopen edities keert De Vrienden van Rietmolen Live! terug op ons programma. Deze gelegenheidsband bestaat uit de grootste muzikale talenten uit ons eigen Kwakersdorp en staat daarom garant voor een avond vol vermaak. Het repertoire bestaat uit covers van de grootste hits uit de muziekgeschiedenis, die telkens in wisselende samenstelling ten gehore worden gebracht.  Kortom: een geweldig programma om Zomerfeesten Rietmolen 2023 mee af te trappen!

Meer informatie
De Vrienden van Rietmolen Live! - Zomerfeesten Rietmolen 2022

vrijdag 14 juli 2023

Vanaf

16:00

Zomerborrel

De werkweek is voorbij: tijd voor de zomerborrel van Zomerfeesten Rietmolen! Kom gezellig met jouw collega’s, vrienden, buren of teamgenoten de start van jouw weekend vieren! Onder het genot van een hapje, een drankje, passende muziek kun je de werkweek afsluiten en een gezellig weekend aftrappen! Uiteraard zal er voor de hongerige bezoeker wat lekkers te eten geregeld worden.

Bedrijvenuurtje bij Zomerfeesten Rietmolen

20:00

-

22:00

De BakBrommerBand

De BakBrommerBand is een uniek rijdend Rock’n Roll Circus. Rafelig en recht uit het hart. Tijdens de Rietmolense Zomerborrel zullen de heren van de band zich met hun bakbrommers mengen onder het publiek. De BakBrommerBand staat dus letterlijk voor Rock ’n Roll!

Meer informatie
De Bakbrommerband - Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

22:00

The Rousers

De 5-koppige coverband formatie The Rousers gaat voor een keiharde touchdown. Deze unieke band brengt de USA-sfeer mee op tour door Nederland: een muzikaal spektakel wrapped in een geheel Amerikaans thema. Expect a mindblowing show van ruim 2 uur in totale extase: explosieve medleys worden afgewisseld met verrassende acts afgeblust met indrukwekkende Special FX . De game bestaat of course niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten. Get ready for kick off.. Make Live Music Great Again!

Meer informatie

zaterdag 15 juli 2023

Vanaf

13:30

Volksspelen: vogelschieten en -gooien

Een jarenlange traditie tijdens de Zomerfeesten Rietmolen is het vogelschieten en vogelgooien. Ook dit jaar gaat menig Rietmolenaar een poging wagen om zichzelf te kronen tot schutterskoning, -koningin, -prins en -prinses?

Inschrijving start om 12:30! Inschrijven is mogelijk tot het laatste schot van ronde 1.

Vogelschieten - Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

21:00

Tropical Night

Cocktails, zand tussen je tenen, het kabbelende water en tropische deuntjes. Waan jij je alweer helemaal in tropische sferen? Anders wij wel. Zaterdag 15 juli, terug van weggeweest: de Tropical Night bij Zomerfeesten Rietmolen! Met de tropische tonen van ChaChaChalina, de zwoele bewegingen van de Fidelinas en de beats van Amplifier waan jij je in een exotisch partyoord. En dat midden in Rietmolen!

Scoor nu je tickets!

Tropical Night bij Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

21:00

ChaChaChalina

Betreed de zinderende wereld van ChaChaChalina, de Nederlandse Latin band die op Zomerfeesten Rietmolen voor een onvergetelijke muzikale ervaring zorgt. Deze dynamische formatie, geleid door zangeres en percussioniste Chalina Smit en de getalenteerde Venezolaanse meester-percussionist Gerardo Rosales, is gevestigd in Den Haag en brengt een opzwepende mix van Latin jazz en salsa naar het podium.

ChaChaChalina bij Zomerfeesten Rietmolen 2023

Vanaf

21:00

Amplifier

Coverband Amplifier is een triple E coverband: Engergiek, Enthousiast en Explosief! Dit rood-witte leger vuurt Mashups en Medley’s met een ongekend tempo op het publiek af. Deze podiumbeesten maken van elke avond een herinnering om nooit te vergeten. Feesten, meezingen en springen tot je erbij neervalt!

Meer informatie
Amplifier bij Zomerfeesten Rietmolen 2023

Vanaf

23:30

Fidelinas

Ervaar een onvergetelijke show vol bruisend entertainment met de dynamische bewegingen van Fidelinas! Met sprankelende Braziliaanse danseressen en getalenteerde entertainers bieden ze uniek amusement voor diverse evenementen.

Het dynamische Samba Show Team van Fidelinas bestaat uit getalenteerde dansers en entertainers die hun vak verstaan. Met hun sprankelende Braziliaanse danseressen en betoverende choreografieën weten ze elke locatie om te toveren tot een bruisend spektakel.

Fidelinas - Zomerfeesten Rietmolen 2023

zondag 16 juli 2023

12:00

-

16:00

BROK Zeskamp

Doe mee aan de uitdagende BROK Zeskamp tijdens de Zomerfeesten Rietmolen! Teams van Rietmolense buurten en overige deelnemers nemen het tegen elkaar op in diverse spellen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint de BROK Zeskamp en de bijbehorende glorie. Verzamel je team, werk aan je conditie, hand-oogcoördinatie of kracht en strijd mee in de spannendste Zeskamp van Oost-Nederland. Schrijf geschiedenis en claim de titel van BROK Zeskamp-winnaar!

De inschrijving start zeer binnenkort.

BROK zeskamp bij Zomerfeesten Rietmolen 2023