Programma

Programma

We hebben dit jaar weer geprobeerd een gevarieerd programma samen te stellen. Vier dagen feest voor jong en oud. Ben je benieuwd welke artiesten jouw voetjes doen bewegen tijdens Zomerfeesten Rietmolen 2022? Lees dan gauw verder, want je ziet het hier onder!

Donderdag - 7 juli

Vanaf

20:00

Vrienden van Rietmolen Live!

Wegens het ongekende succes van de afgelopen edities keert De Vrienden van Rietmolen Live! terug op ons programma. Deze gelegenheidsband bestaat uit de grootste muzikale talenten uit ons eigen Kwakersdorp en staat daarom garant voor een avond vol vermaak. Het repertoire bestaat uit covers van de grootste hits uit de muziekgeschiedenis, die telkens in wisselende samenstelling ten gehore worden gebracht.  Kortom: een geweldig programma om de Zomerfeesten Rietmolen 2022 mee af te trappen!

Meer informatie
De Vrienden van Rietmolen Live! - Zomerfeesten Rietmolen 2022

Vrijdag - 8 juli

13:30

-

15:00

Kinderfeest

Speciaal voor alle kinderen tot groep 3 heeft Zomerfeesten Rietmolen een gezellig kinderfeest georganiseerd! Tijdens deze middag worden er oer-Hollandse spellen gespeeld, zoals klompvangen, eieren gooien, klompgooien en lekker creatief knutselen! Het is een vrije inloop en het is niet nodig om op te geven! Na het kinderfeest en het Houtdorp zullen de deuren van het Lunapark open gaan! Tegen een kleine vergoeding van €5,00 kun je een bandje kopen om onbekend gebruik te maken van alles attracties op het Lunapark!

(Leerlingen vanaf groep 4 die niet deelnemen aan het Houtdorp mogen eventueel aansluiten bij de spelletjes.)

Kinderfeest - Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

17:00

Bedrijvenuurtje

De werkweek is voorbij: tijd voor de vrijdagmiddagborrel van Zomerfeesten Rietmolen! Kom gezellig met jouw collega’s, vrienden, buren of teamgenoten de start van jouw weekend vieren! Onder het genot van een hapje, een drankje, passende muziek en een special act van niemand minder dan Gert Valk, ook bekend als ‘Zanger op je verjaardag’, kun je de werkweek afsluiten en een gezellig weekend aftrappen! Rexwinkel Uw Slager zal met een ruim assortiment en een grote barbecue aanwezig zijn om de hongerige bezoekers van een lekker hapje te voorzien!

Iedereen is uitgenodigd. Je hoeft je niet vooraf aan te melden!

Bedrijvenuurtje - Zomerfeesten Rietmolen 2022

Vanaf

21:30

STUK

Met meer dan 2,4 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland. Ze produceren muziek waarmee ze de streaminglijsten proberen te veroveren. En uiteraard breken ze de tent af bij ieder feestje waar STUK achter de draaitafels kruipt.

Meer informatie
StukTV - Stuk Music - Zomerfeesten Rietmolen 2022

Vanaf

21:30

LEAD!

Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

Meer informatie
LEAD! - Zomerfeesten Rietmolen 2022

Zaterdag - 9 juli

10:00

-

12:00

Seniorenochtend met Gert Ekkelboom

Beroepsmuzikant en trompettist Gert Ekkelboom uit het Oost-Nederlandse Haaksbergen is eigenaar van muziekstudio Ekkelboom Music. Naast een eigen opname-studio en het produceren van orkestbanden, kleine en grote CD-producties treedt Gert ook op als Onemansband of als Duo- en Partyband Heer & Meester.

Meer informatie
Gert Ekkelboom

12:00

-

14:00

Vogelschieten en -gooien

Een jarenlange traditie tijdens de zomerfeesten is het vogelschieten en vogelgooien. Ook dit jaar gaat menig Rietmolenaar een poging wagen om zichzelf te kronen tot schutterskoning, -koningin, -prins en -prinses?

Inschrijving start om 11:30!

Vogelschieten - Zomerfeesten Rietmolen

14:00

-

17:00

DJ Patrick & Patrick

Het duo Patrick & Patrick vormt samen de Kouwe Koffie Drive-In. De heren draaien met alle plezier de bekendste en foutste hits. Tijdens de lockdowns waren Patrick en Patrick bijna wekelijks te horen in menig Berkellandse woonkamer met hun befaamde Online Muziekbingo. Nu het feest weer mag losbarsten, verlaten Patrick & Patrick ook de Zoom-omgeving en zullen zij klaar zijn om er een mooi feestje van te maken!

Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

21:30

Dieter Koblenz

Wie kent ze niet, de oude Kult-Schlagers: Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie ein Neues Leben, Anita, Schön ist es auf der Welt zu sein uzw. Uit elke oude jukebox klonken zij jaren geleden. De uitjes naar Koblenz en Trier kregen er een speciale dimensie door. En zoals het levenslied Nederland meer glans geeft, is de Schlager onlosmakelijk verbonden aan Deutschland. Het land van de Rijn, Tatort, de Schwarzwald kliniek, grote pullen bier und…….. Dieter Koblenz!

Meer informatie
Dieter Koblenz - Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

21:30

Wir Sind Spitze!

Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir Sind Spitze! Flavour! Tijdens hun optredens word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon.

Meer informatie
Wir Sind Spitze! - Zomerfeesten Rietmolen 2022

Zondag - 10 juli

12:00

-

16:00

Expeditie Rietmolen

Zondagmiddag zullen verschillende kampen uit Rietmolen en omstreken het tegen elkaar opnemen in uitdagende proeven. In deze proeven zullen de deelnemers zowel hun spieren, conditie en hersenen nodig hebben om zo lang mogelijk mee te doen!

Ik wil een team opgeven!

Meer informatie
Expeditie Rietmolen - Zomerfeesten Rietmolen

15:30

-

20:00

Jackfire

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire.

Meer informatie
Jackfire - Zomerfeesten Rietmolen

Vanaf

20:00

Qmusic the Party

Net als andere jaren zal Qmusic the Party er op zondag weer een groot feest van maken! Fan van het foute uur? Fan van leuke dansplaatjes? Dan ben je hier op zondag helemaal op jouw plek!

Meer informatie
Qmusic the Party - Zomerfeesten Rietmolen

Gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2022