Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan alle veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Heb je na het lezen van deze pagina nog steeds een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via onze Facebook– en Instagrampagina of via onze contactpagina.

Mag ik mijn eigen consumptie meebrengen?

Nee, het is geen ‘bring your own beverage party’. Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen op het terrein. We hebben op onze feestweide voldoende bars en eetkramen waar je wat lekkers kunt halen.

+

Ik ben iets kwijtgeraakt. Waar kan ik het terugvinden?

Vervelend dat je iets bent kwijtgeraakt op onze feestweide! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook een bericht sturen op Facebook of Instagram.

+

Waar bevindt zich het feestterein?

Zomerfeesten Rietmolen vindt jaarlijks plaats op de feestweide aan Pastoor C.M. van Everdingenstraat 66 in Rietmolen. Bij het terrein is parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s.

+

Wanneer zal Zomerfeesten Rietmolen 2023 plaatsvinden?

Zomerfeesten Rietmolen 2022 zal plaatsvinden op 13, 14, 15 en 16 juli 2023. Tot dan!

+

Wat is de line-up van Zomerfeesten Rietmolen 2023?

Momenteel is het programma voor Zomerfeesten Rietmolen 2023 nog niet bekend! Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe programma? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram! Daar zullen we in aanloop naar Zomerfeesten Rietmolen 2023 het nieuwe programma bekend maken! Tot dan!

 

+

Mocht je een andere vraag hebben, neem gerust contact met ons op.

Gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2023