Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan alle veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Heb je na het lezen van deze pagina nog steeds een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via onze Facebook– en Instagrampagina of via onze contactpagina.

Waar en wanneer kan ik tickets kopen?

Je hebt dit jaar enkel een ticket nodig voor de Tropical Night op zaterdagavond. Een ticket voor de Tropical Night kost €12,50. De rest van het weekend heb je gratis toegang tot het terrein.

De tickets voor de Tropical Night zijn te verkrijgen via onze ticketpagina!

+

Ik heb geen tickets ontvangen? Wat nu?

Geen probleem. Via deze link kun je met jouw e-mailadres de bestelde tickets opnieuw opvragen.

+

Kan ik mijn ticket overdragen aan een ander?

Ja. Je kunt jouw ticket overdragen aan een ander. De tickets zijn niet gebonden aan een naam. Hier wordt niet op gecontroleerd.

Echter, volgens de wet moet je vanaf 14 jaar altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebben. Zomerfeesten Rietmolen kan vragen je te legitimeren met dit document, bijvoorbeeld om jouw leeftijd vast te stellen.

+

Kan ik wat eten op het terrein?

Zeker! Bij Zomerfeesten Rietmolen hoort natuurlijk ook lekker eten. Op het terrein zullen meerdere foodtrucks staan.

+

Kan ik op het feestterein pinnen?

Ja, je kunt op het feestterrein pinnenWel raden we aan om voor de zekerheid wat contactgeld mee te brengen!

+

Moet ik mijn bedrijf aanmelden voor het bedrijvenuurtje?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt gewoon komen aanwaaien. Kom gezellig met je bedrijf, sportteam, vriendengroep of met wie je ook maar wilt. Gezellig wordt het toch wel! Wil je vooraf munten bestellen? Dat kan door vóór vrijdag 21 juni 2024 een mail te sturen naar info@zomerfeestenrietmolen.nl

+

Mag ik een kopie van mijn ID-kaart gebruiken?

Nee, volgens de wet moet je vanaf 14 jaar altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebben. Zomerfeesten Rietmolen kan vragen je te legitimeren met dit document. Een kopie tonen mag dus niet, want dat is geen geldig legitimatiebewijs.

+

Mag ik mijn eigen consumptie meebrengen?

Nee, het is geen ‘bring your own beverage party’. Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen op het terrein. We hebben op onze feestweide voldoende bars en eetkramen waar je wat lekkers kunt halen.

+

Wanneer vindt Zomerfeesten Rietmolen 2024 plaats?

Zomerfeesten Rietmolen 2024 vindt plaats op 11, 12, 13 en 14 juli 2024. Tot dan!

+

Ik ben iets kwijtgeraakt. Waar kan ik het terugvinden?

Vervelend dat je iets bent kwijtgeraakt op onze feestweide! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons ook een bericht sturen op Facebook of Instagram.

+

Waar bevindt zich het feestterein?

Zomerfeesten Rietmolen vindt jaarlijks plaats op de feestweide aan Pastoor C.M. van Everdingenstraat 66 in Rietmolen. Bij het terrein is parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s.

+

Wat is de line-up van Zomerfeesten Rietmolen 2024?

De meeste actuele informatie vind je via de pagina ‘Programma‘. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe onderdelen van Zomerfeesten Rietmolen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram! Daar zullen we in aanloop naar de Zomerfeesten Rietmolen het alle nieuwtjes delen! Tot dan!

+

Mocht je een andere vraag hebben, neem gerust contact met ons op.