The Rousers

The Rousers

Datum: 14 juli 2023
Aanvang: 22:00
Einde: 0:00

Tijdens de Zomerfeesten Rietmolen 2023 komt er een unieke band naar ons dorp: The Rousers. Deze 5-koppige coverband formatie brengt de USA-sfeer mee op tour door Nederland en belooft ons een spectaculaire show vol muzikale hoogtepunten, verrassende acts en indrukwekkende special effects. Bereid je voor op een avond vol explosieve medleys, stevige populaire songs, intieme kippenvelmomenten en meezingers waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.

The Rousers zijn bekend van hun “Pedal to the Metal” mentaliteit, waardoor je gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd worden. Ze nemen je mee op een muzikale reis door de tijd met de grootste hits en spelen de gezelligste feestknallers. Maar ook de vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen. Het publiek kan zich klaarmaken voor een avond vol afwisseling en energie.

The Rousers zorgen ervoor dat het dak eraf gaat. Het is een avond vol explosieve medleys, waarin de band de ene na de andere hit naadloos in elkaar laat overlopen. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis vol afwisseling, waarbij geen enkel genre wordt geschuwd. Van rock tot pop, van ballads tot up-tempo dansmuziek: The Rousers hebben het allemaal in huis.

Maar The Rousers weten als geen ander dat een goede show niet alleen draait om snelle nummers en harde gitaren. Ook intieme kippenvelmomenten worden niet geschuwd. Het publiek wordt meegenomen in een achtbaan van emoties, waarbij de band speelt met de gevoelens van het publiek. Het ene moment wordt er meegezongen met de meest aanstekelijke meezingers en het andere moment wordt het publiek stil van ontroering.

The Rousers staan garant voor een avond vol energie, passie en plezier. Verwacht een show vol spektakel en verrassingen, waarbij je je geen moment verveelt. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten en laat je meeslepen in de USA-sfeer van The Rousers.

Terug naar line-up