STUK

STUK

StukTV - Stuk Music - Zomerfeesten Rietmolen 2022
Datum: 8 juli 2022
Aanvang: 21:30
Einde: 2:00

Met meer dan 2,4 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland.

Vanaf 2012 voerden Giel, Thomas en Stefan iedere woensdag een opdracht uit die door de kijkers werd bepaald. Vanaf 2021 is er besloten om te stoppen met deze opdrachten, omdat het tijd werd voor iets nieuws. De woensdagen zijn sindsdien omgedoopt tot Stuk-X: een plek voor mini-series en spontane ingevingen. Gewoon een lekker extraatje.

En StukTV gaat verder dan alleen YouTube. Ze produceren muziek waarmee ze de streaminglijsten proberen te veroveren. En uiteraard breken ze de tent af bij ieder feestje waar STUK achter de draaitafels kruipt. Ze hebben een eigen merchandise-lijn. Ook verschijnen ze regelmatig op de ouderwetse televisie, zo ook met de hitserie Het Jachtseizoen! Kortom: StukTV is overal en ze zijn nog lang niet klaar met het internet en alles daaromheen te veroveren!

Terug naar line-up

Gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2022