Heeren van Haerlem

Heeren van Haerlem

Heeren van Haerlem bij Zomerfeesten Rietmolen 2023
Datum: 16 juli 2023
Aanvang: 16:00
Einde: 20:00

Maak je klaar voor een muzikale sensatie met de Heeren van Haerlem, dé Nederlandse coverband die je betovert met hun unieke sound en ongeëvenaarde energie! Deze getalenteerde muzikanten weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen veroveren met hun Nederlandstalige pop- en rockhits.

Met een repertoire vol hits van legendarische artiesten zoals Bløf, de Dijk, Hazes, Doe Maar, De Scène en nog veel meer, brengen de Heeren van Haerlem een eerbetoon aan de grootheden van de Nederlandse muziek. Van meeslepende ballads tot opzwepende nummers, ze weten elke snaar te raken en laten je gegarandeerd dansen en meezingen.

Al tien jaar lang hebben de Heeren van Haerlem zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde Nederpop coverbands van het land. Met hun ongeëvenaarde passie en toewijding weten ze elk optreden om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Met Marcel Klingeler (zang & trompet), Sytse Bakker (gitaar & zang), Niels Redeker (gitaar & zang), Ruud van Zijl (toetsen & zang), Jeroen Schothorst (basgitaar), Ramon Bakker (drums), Bart van Ballengooijen (saxofoon), Robert Bogaart (trompet) en Maria Eldering (viool) op het podium, staat de band garant voor een geweldige muzikale show.

Laat je meevoeren op een reis vol Nederlandstalige muziek die je raakt tot in het diepst van je ziel. Mis deze kans niet om de Heeren van Haerlem live te zien en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Terug naar line-up