ChaChaChalina

ChaChaChalina

ChaChaChalina bij Zomerfeesten Rietmolen 2023
Datum: 15 juli 2023
Aanvang: 21:30
Einde: 2:15

Betreed de zinderende wereld van ChaChaChalina, de Nederlandse Latin band die op Zomerfeesten Rietmolen voor een onvergetelijke muzikale ervaring zorgt. Deze dynamische formatie, geleid door zangeres en percussioniste Chalina Smit en de getalenteerde Venezolaanse meester-percussionist Gerardo Rosales, is gevestigd in Den Haag en brengt een opzwepende mix van Latin jazz en salsa naar het podium.

ChaChaChalina vond zijn oorsprong in 2019 aan het ArtEZ Conservatorium, en sindsdien hebben ze met ongekende passie gewerkt aan het creëren van een unieke stijl binnen het Latin genre. Hun muziek is een fusie van energie, ritme en melodie, waarbij ze invloeden uit de New Yorkse salsa (geïnspireerd door Ray Barretto) combineren met moderne Cubaanse timba (geïnspireerd door Pedrito Martinez).

De band heeft al indruk gemaakt op het Conservatory Talent Award podium in oktober 2020, waar ze schitterden in de finale. Maar daar houdt het niet op – op 1 juli 2021 lanceerden ze hun eerste EP genaamd “Mira antes de Saltar”, en op 29 april staat hun langverwachte debuutalbum “El Reflejo” klaar om de wereld te veroveren op zowel CD als vinyl!

Bereid je voor op een betoverende muzikale reis tijdens Zomerfeesten Rietmolen, terwijl ChaChaChalina je meeneemt naar ongekende hoogten van vurige ritmes en passie. Laat je haar los, beweeg op de opzwepende klanken en dans mee op de Latin vibes die deze internationale band met trots presenteert. Mis deze kans niet om een onvergetelijke concertervaring te beleven met ChaChaChalina – een ware Latin sensatie die je hart zal veroveren en je ziel zal laten dansen!

Terug naar line-up