BROK: BuurtBattle!

BROK: BuurtBattle!

Zomerfeesten Rietmolen
Datum: 11 juli 2024
Aanvang: 19:30
Einde: 22:30

Maak je klaar voor de ultieme BROK BuurtBattle, een gloednieuw onderdeel van de Zomerfeesten Rietmolen waarin de buurten uit Rietmolen de kans krijgen om hun verborgen talenten te onthullen! Iedere buurt heeft de vrijheid om te kiezen met welke spectaculaire act ze willen deelnemen. Of het nu een uitgebreide gezamenlijke act is met de hele buurt, een individueel optreden vol dans en spektakel, of zelfs een verrassend simpele vlooienact, alles is mogelijk!

De buurt worden onder andere beoordeeld op originaliteit, humor en kwaliteit van de act. Dit betekent dat er ruimte is voor diverse vormen van entertainment en artistieke expressie. De Rietmolense buurten worden uitgedaagd creativiteit de vrije loop te laten en het aanwezige publiek met een onvergetelijk optreden te verbazen, ontroeren of aan het lachen te maken.

Na de optredens zal een deskundige jury de buurten beoordelen en uiteindelijk een winnaar uitroepen. Wie wordt bekroond als de ultieme winnaar van de BROK BuurtBattle en gaat er met de welverdiende lof en erkenning vandoor? Doe mee en laat jouw buurt schitteren op het podium van de Zomerfeesten Rietmolen!

Terug naar line-up